2018-07-16 07:21:53• hírek • (x)

Aktuálissá vált az autód műszakiztatása? Fordulj bizalommal a GEZZ csapatához

Tudtad, hogy nemrégiben megváltozott az időszakos műszaki vizsgára vonatkozó szabályzás? Ha nem, akkor szólunk, hogy jobb nem elfelejtkezni erről, ugyanis ha lejárt műszakival fog meg a rendőr, a büntetés mellett még a forgalmi is ugrik. Ugye, te sem szeretnéd, hogy rémálommá váljon egy nyári kirándulás?

A kellemetlenségek elkerülése végett figyelmedbe ajánlunk egy fiatal, energikus csapatot és a GEZZ vizsgaállomását. A teljesen hazai kézben levő cég kapui nem csak személyautók előtt állnak nyitva. Legyen szó kis- vagy akár nagybuszról, lakókocsiról, haszongépjárműről, teherautóról, biztos lehetsz benne, hogy nagy szakértelemmel és professzionalizmussal végzik el a szükséges méréseket. Sőt, ha még az utánfutód vagy félpótkocsid is vizsgára vár, akkor azt se hagyd otthon, ugyanis a GEZZ-től ezek sem távoznak átvizsgálás nélkül.
 

Nem lakókocsival, inkább motorral vágnál neki a nagy nyári kalandnak? A GEZZ csapatán ez sem fog ki, ugyanis motorkerékpárokkal, robogókkal és quad motorokkal is foglalkoznak.
 

Nyaralás helyett inkább kamionnal szelnéd az utakat, de ehhez szükséged lenne egy tachográf beszerelésére? Ezt is elintézheted a GEZZ-nél, mi több, ha esetleg elromlik a készülék, akkor meg is javítják azt, emellett az időszakos vizsgáját és letöltést is megoldják.
 

Ha megvan a műszaki vizsga, akkor már csak egy biztosításra van szükséged. A GEZZ-nél ennek elintézésére is van lehetőséged. Tehát ha egy olyan vizsgaállomást keresel, ahol mindent egy csapásra megoldhatsz, akkor keresd fel a GEZZ szatmári munkapontját, a Spicului utca 12. szám alatt, ahol egy felkészült és profi csapat vár. Legyen szó I.T.P-ről, kötelező biztosításról vagy tachográf-beüzemelésről, itt készséggel állnak rendelkezésedre. Tegyél meg mindent, hogy ne érhessenek kellemetlen meglepetések.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: